Hyrskidan är en skidbutik i Åre. Vår huvudbutik ligger 12km öster om Åre där vi förutom skiduthyrning även har bootfitting och en sportbutik med focus på alpint. Vi samarbetar även med hotell Fjällgården inne i centrala Åre där vi har skidutlämnning och lite försäljning till deras gäster.

Vi jobbar även med skidcoachning och med skidtest i backen 

Alla vi 10 medarbetare som jobbar på hyrskidan har ett brinnande intresse för skidåkning och vill alltid ge gästen det lilla extra.

Nu söker vi nya medarbetare inför säsongen.

Vi Söker verkstadspersonal

Som alla som jobbar på Hyrskidan så har du ett brinnande skidintresse. 

Du har tidigare arbetat i en skidverkstad och ser nu fram emot att hjälpa till att utveckla vår skidverkstad 

Du kommer att slipa skidor, och fixa med våra gästers pjäxor och formgjuta sulor och har erfarenhet av detta tidigare. Då vi börjat arbeta mer och mer med bootfitting är det meriterande om du har arbetat med detta innan.

Du kommer även att arbeta i butiken/hyran 

Butikspersonal

Du kommer att jobba i hyran / butiken och hjälpa våra gäster att få rätt utrustning.

Du är strukturerad, ordningsam och tycker om att ha ett högt tempo och har ett brinnande skidintresse som du vill dela med dig av till våra gäster. 

Meriterande är om du har goda datakunskaper och jobbat med hemsidor, då vi behöver någon som ansvarar för vår digitala marknadsföring, du kommer att ansvara för uppdatering av hemsidan, våra sociala medier, informationsfilmer som vi ska ha på hemsidan och hur vi får spridning av inläggen. 

Alla som söker behöver ej jobba med IT

 

Butikspersonal / Skidcoach

Du kommer att jobba med att leverera skidutrustning från vår butik i Undersåker till Hotell Fjällgården. 

Där kommer du att ansvara för uthyrningen av skidor och försäljning av varor till de gäster som förbokat sin utrustning. 

Vi jobbar även med Skidcoachning/Guidning och utgår alltid efter våra gästers önskemål och var det passar dem bäst att åka, det kan bli allt ifrån en topp tur med stighudar på ett orört fjäll till en nybörjare i barnbacken och här behöver vi stärka upp med en till i personalen som kan åka med våra gäster.  Du som söker har minst gått steg 4 hos SLAO eller motsvarande. 

Meriterande är om du har Skidlärarexamen och Lavinutbildning

1 Dag i veckan kommer du även att jobba med skidtest i backen.

 

Låter det intressant

Skicka din ansökan till 
info@hyrskidan.com 

0647-30500