Lagning, slipning, vallning och sommarförvaring

Vallning (inkl. sickling)
50 kronor
Bronsslip (kantslipning, polering av kant & vallning)
250 kronor
Silverslip (bronslipning och struktur/stenslipning)
400 kronor
Guldslip (silverslipning och lagning)
500 kronor
Sommarservice (helslipning och förvaring)
600 kronor
Montering av bindningen
250 kronor

 

Bootfitting

Saknar du hälgreppen i pjäxorna? Har du ömmande knölor eller frusna tår? Är din fot helt enkelt för bred för din pjäxa? Bootfitting innebär att vi anpassar pjäxan efter din fot och gör pjäxan större där du har knölar på fötterna som klämmer. 

Formgjutna sulor gör att du får ett jämt tryck under foten det korigerar vinklar och du får bättre blodcirkulation i foten. När du besöker en bootfitter tittar vi på din fot och mäter den, bredd, längd och vi kollar på fotvalvet.

För att kunna hjälpa dig på bästa sätt behöver vi veta vad du är ute efter och ställer därför frågor om hur ofta du åker, var du åker och vilken typ av skidåkning du föredrar. Du får förklara vilka problem du har upplevt med din nuvarande pjäxa och vad du vill att den nya pjäxan ska tillföra.

Efter analysen får du prova några utvalda pjäxmodeller och när ni har kommit fram till rätt modell anpassas pjäxan så balansen mellan prestanda och komfort blir optimal. Du kommer snabbt märka skillnad med en pjäxa som anpassats efter dina fötter, och det kommer att göra det lättare för dig att utvecklas som åkare. 

Tryckning (en pjäxa)
från 400 kronor
Tryckning (ett par pjäxor)
från 600 kronor